20.11.2019

Reportáž z PP žáků o víkendu 9-10.11.2019

O víkendu 9-10.11.2019 se konaly další turnaje pražského přeboru žáků. 

   Začněme turnajem starších žáků, kteýr se konal v sobotu 9.11 na Lužinách. Po minulém turnaji, na kterém kluci postoupili do 1.ligy, narazili tentokrát na silnější soupeře, kteří byli bohužel nad naše síly a kluci tudíž sestoupili zpět do 2.ligy. Nicméně výkony některých kluků dávají naději na to, že hned na dalším turnaji by kluci mohli postupit zase do 1.ligy. 

   V neděli se poté konal turnaj mladších žáků, kdy všechny naše 4 týmy hrály na Lužinách. Dopoledne hrál pouze tým A, který měl před sebou 4 zápasy. První 3 zápasy kluci bohužel prohráli, když ale z velké části se o to zasloužili sami vlastními chybami, škoda. Před posledním zápasem proti Řevnicím bylo nicméně stále o co hrát, protože ostatní výsledky přispěli k tomu, že si to kluci s Řevnicemi rozdali o to, kdo zůstane v první lize a kdo sestoupí do 2.ligy. Tento nervydrásající souboj nakonec kluci zvládli a udrželi se tak v první lize!
   Odpoledne potom hráli zbývající týmy, tedy B, C a D. Týmy B a C dokázaly ze svých lig postoupit výše do 2., respektive do 3.ligy! Oba tyto týmy předváděly dobrý volejbal, který se sice neobešel bez chyb a občas to byly nervy, ale nakonec se povedlo a postupy byly na světě. A náš poslední tým, tým D, bohužel nedokázal vzdorovat soupeřům po minulém postupu a opět sestoupil zpět do 5.ligy. 

Na následujícím turnaji tedy budeme mít týmy takto:

Starší žáci - 2.liga

Mladší žáci
Kometa A - 1.liga
Kometa B - 2.liga
Kometa C - 3.liga
Kometa D - 5.liga


Martin

Týmy: Mladší žáci (Mlátičky)

sk kometa praha

Copyright © SK Kometa Praha, z.s.

Psychological