8.1.2019

Turnaje na přelomu roku

Prague Volleyball Games
Ve dnech 27-29.12 se tým juniorek "A" zúčastnil prvního ročníku mezinárodního turnaje Prague Volleyball Games. Tento turnaj byl pro všechny skvělá příležitost získat cenné zkušenosti z mezinárodních zápasů. Holky se probojovali do čtvrtfinále, ve kterém bohužel prohrály a další zápasy o umístění, které holky hrály, rozhodly o tom, že jsme skončily na 8.místě.

Velká cena Prahy juniorek a kadetek:
V sobotu 5.1 se konala v hale Tatranu Střešovice Velká cena Prahy, ve které jsme měli 3 týmy - v kategorii juniorek jsme měli tým "A" i "B" a v kategorii kadetek bojoval tým starších žákyň "B". Bohužel u týmu starších žákyň "B" se projevilo, že hrály ve vyšší kategorii a skončil bohužel na posledním, 8.místě. Tým juniorek "B" skončil taktéž na 8.místě, tedy poslední. Tradiční report z turnaje se zde brzy objeví.
Tým juniorek "A" sehrál na tomto turnaji fantastické a napínavé zápasy, díky kterým postoupil ze skupiny do semifinále proti týmu z Hradce Králové. Tento zápas holky bohužel prohrály, stejně jako zápas o třetí místo proti Českým Budějovicím a tým skončil nakonec na smolném čtvrtém místě. Komentář trenéra: "Celkově tento turnaj musím hodnotit kladně i přesto, že se nám nepovedlo urvat pohár a to proto, že holky celý den podávaly neskutečné výkony, kdy si dokázaly, že i s týmy z vyšších soutěží můžeme hrát naprosto vyrovnaně a bojovat o výhru. To je pro mě, a věřím že i pro holky, z tohoto turnaje cennější než pohár, i když bychom ho samozřejmě chtěli. Každopádně jsem na holky hrdý za to, jak hrály a jak se dokázaly zvednout v momentech, kdy se zápas nevyvíjel dobře a ještě bojovat o vítězství. Holky prostě ukázaly bojovného a týmového ducha!"


Týmy: Juniorky A (Juniorky A), Juniorky B (Juniorky B), Starší žákyně A (Starší žákyně A)

sk kometa praha

Copyright © SK Kometa Praha, z.s.

Psychological