28.9.2021

T1 PP mladších žáků 3.10.

Termín: neděle 3. října 
Místo: ZŠ Brdičkova, Praha - Lužiny (metro B Lužiny a 5 min. pěšky, boční vchod do tělocvičny)

Sraz: Kometa A sraz v 8h. převlečení v TV (zač. v 8,30h)

         Kometa B a C sraz ve 12h. převlečení v TV (zač. ve 12,30h)

Týmy:

Kometa A - Hoznedr, Vajsejtl A., Rasocha, Šandera D.

Kometa B - Bednář, Vajsejtl J., Šandera M., Ledinský

Kometa C - Pidrman, Běhůnek, Mikyska, Černý
S sebou: dres (tričko ze soustředění v Čelákovicích), mikinu, triko na převlečení, svačinu, pití, sálové boty, roušku
Trenér: Kačka Vacková, tel. 773606236

Opatření spojená s COVIDem:
Všechny osoby mimo těch, které se aktivně účastní aktuálně hraného utkání (hráčky + trenéři + rozhodčí), musí ve všech prostorách tělocvičny/haly nosit ochranný prostředek dýchacích cest.
Do tělocvičny/haly mohou vstoupit jen osoby, které se prokáží, že splňují alespoň jeden bod systému O-N-T (očkování, prodělané onemocnění covid-19 či testování).
Pověřený pracovník každého družstva (trenér/ vedoucí družstva) při prezenci svým podpisem potvrdí prohlášení o bezinfekčnosti hráček a realizačního týmu družstva v souladu s vyhlášenými platnými proti epidemiologickými opatřeními. Jednotlivá prohlášení bezinfekčnosti hráček (u nezletilých – prohlášení podepsaná zákonnými zástupci hráček) mají kluby za povinnost uschovat v dokumentech klubu, při prezenci se nepředkládají.
Každý divák musí před vstupem do tělocvičny/haly do připraveného formuláře vyplnit své jméno a kontakt (číslo na mobil nebo email) a ve formuláři zaškrtnout, který bod ze systému O-N-T splňuje a přidat svůj podpis kterým ručí za to, že jsou údaje vyplněny pravdivě. V případě, že osoba splnění podmínek podle tohoto bodu neprokáže, zakazuje se provozovateli Vládním usnesením č. 714 takovou osobu do uvedených prostor vpustit!!



Týmy: Mladší žáci (Mlátičky)

sk kometa praha

Copyright © SK Kometa Praha, z.s.

Psychological