2.10.2021

Pražský přebor minivolejbalu

Termín: sobota 9. října od 9:00 hod., od 12:30 hod. dle zařazení
Místo: hala HAMR Sport Štěrboholy, U školy 430, Praha-Štěrboholy
Sraz:
v 8:30 - Kometa E, F
v 12:00 - Kometa B
v 12:30 - Kometa A, C, D
Konec:
v 13:00 - Kometa E, F
v 16:30 - Kometa A, B, C D
S sebou: dres, sportovní oblečení a obuv, svačinu, bojovou náladu
Trenérský doprovod: Pavlína Bečvářová (606 640 042), Markéta Klímová (731 488 548), Kristýna Kůtová (607 941 653) a Milan Vacek (605 369 068)
Nominace:
Kometa A: Klímová A.,  Kurillová, Kratochvílová H., Naskosová,
Kometa B: Heřmanská, Herbstová N., Horejšová, Kubíková,
Kometa C: Pomrová, Georgieva, Bořkovcová, Rabíková,
Kometa D: Pessrová, Kotrčová,  Jandová, Houfová
Kometa E: Hlaváčová, Bečvářová, Kotrčová, Hajná, Lubellanová
Kometa F: Klímová K., Vydrová, Ťopková A., Peřinková, Bohuňovská, Bednářová

Přijďte prosím přesně na čas srazu z důvodu potkávání se s ostatními účastníky.

Týna a Milan:-)

Součástí Rozpisu je také informace ohledně COVIDových opatření.
·         Všichni (diváci + družstva co zrovna nehrají) v hale/tělocvičně musí mít dýchací cesty zakryty. Výjimku mají jen aktéři aktuálně hraného utkání (rozcvičení + hra).
·         Za každé družstvo potvrdí odpovědný zástupce (stejně jako na VCP), že oddíl má od hráček platný doklad o COVIDové bezinfekčnosti.
·         Všichni diváci a rozhodčí musí při vstupu do tělocvičny/haly prokázat, že splňují alespoň jeden bod systému O-N-T (očkování, prodělané onemocnění covid-19 či testování). Každý divák musí před vstupem do tělocvičny/haly do připraveného formuláře vyplnit své jméno a kontakt (mail nebo email) a ve formuláři zaškrtnout, který bod ze systému O-N-T splňuje a přidat svůj podpis kterým ručí za to, že jsou údaje vyplněny pravdivě. Musí také na žádost pořadatele být schopen toto doložit. V případě, že osoba splnění podmínek podle tohoto bodu neprokáže, zakazuje se provozovateli Vládním usnesením č. 714 takovou osobu do uvedených prostor vpustit!!
·         Informujte prosím o tomto všechny rodiče s tím, že kdo nebude ochoten toto nařízení splnit a respektovat, ať na zápasy ani nechodí. Pořadatelé mají během turnaje spoustu jiných starostí a nemají čas ani chuť se dohadovat s neukázněnými rodiči o dodržování nařízení. Rozumíme, že toto nařízení se některým rodičům nemusí líbit, pak ale ať respektují, že nemají vstup na zápasy povolen. Pokud by s dodržováním této podmínky byly větší problémy, řešením je, zakázat na turnaje přístup všem rodičům. To by bylo pro ty, kteří jsou ochotni předepsaná pravidla respektovat (ať už si o těch pravidlech každý myslí cokoliv), jistě škoda.

Týmy: Mladší žákyně A (Mladší žákyně A), Přípravka dívky I (Berušky)

sk kometa praha

Copyright © SK Kometa Praha, z.s.

Psychological