21.7.2012

sezóna 2011-2012 mlž a stž

Tak konečně jsem našel  čas a můžu tak zhodnotit letošní sezonu 2011-2012.
Začnu mladšími žáky, jsem moc rád, že našich 5 celků se zúčastnilo všech 8 turnajů pořádaných PVS.
Někteří hráči mě velmi potěšili svojí hrou i svým nasazením jak do tréninků tak i do zápasů.
Do příštích let se nám tu začínají klubat šikovní a talentovaní borci a to nejen pro volejbal.
V letošním roce jsme si pro Áčko vytyčili cíl obhajoby loňského titulu.
Jen v jednom turnaji se nám nepodařilo vyhrát svoji skupinu a jen jednou jsme prohráli za celou dobu jeden zápas. Už před venkovní dohrávkou bylo jasné, že náš nejsilnější celek dovede sezonu k vítěznému cíli. Naše béčko se umístilo na 6 příčce a to je úspěch. Škodou je snad jen to, že v tomto týmu se nám vystřídalo několik hráčů, kteří po několika měsících ukončili svoji hvězdnou kariéru.
Naše céčko se umístilo na krásném 8 místě a to do příštích dvou následujících sezón je velmi povzbudivé, protože základ tvoří hráči ročníku 2000 a 2001.
Déčko a Éčko skončilo až v druhé polovině druhé desítky. Pro mě je zklamáním, že náš  4.tým nedokázal během sezony více zabojovat a rvát se o každý balon tak jako chlapci z Céčka. Éčko bylo složeno s chlapců, kteří začali s volejbalem až od září a tak 17. místo je velmi dobré.
 
Starší žáci
Tak co tu napsat J?
Cíl splněn.
Máme to :-D po tolika letech co se věnuji  trenérské práci se to konečně povedlo. Během těch několika let mi prošlo pod rukama spousta šikovných a talentovaných kluků. Jak v ročnících 91-92, tak 92-93 a nebo 95-96 se nám nepodařilo vyhrát Prahu. Proto jsem rád, že letos už se to povedlo.
O přeborníku Prahy se rozhodovalo až v posledním turnaji, ve kterém jsme měli výhodu domácího prostředí  a to se ukázalo jako důležitý krok k vítězství.
Jsem rád, že se nám povedlo zase vytvořit partu fajn kluků, kteří mají rádi volejbal a kteří se chtěj sportem bavit.
Naše béčko se umístilo na 6. místě a škoda jen, že v jednotlivých zápasech se nám nepodařilo soupeře více potrápit a tak i si zahrát 1. ligu vícekrát než jen jednou. Jsem ale potěšen ,že kluci (mladší ročník), když dostali šanci hrát, tak udělali maximum pro naši hru.
 
 
 
 
Český Pohár
 Je pravda, že los nebyl pro nás zrovna výhodný, ale takový je život a škoda jen ,že jsme na kvalifikaci se silnějšími soupeři vyhořeli.  Během sezony se nám nevyhýbala ani zranění ani ty naše růstové problémy J. Konečné 12. místo ne ni zklamáním, ale popravdě jsme měli na vyšší příčky.
Béčko se poprvé účastnilo poháru a je pro nás velmi dobře, že mladý kluci si mohli zahrát o 30 zápasů více než kdyby leželi doma na gauči J. Pro některý kluky to byl začátek slibné kariéry a pro někoho zase první noc bez rodičů. Jsem rád, že během sezony se kluci chovali příkladně, slušně a že nebyl během celé soutěže na nás žádná stížnost.
 
Mistrovství Republiky
Do předkola na MČR jsme si vybojovali postup z Prahy a v losu na nás čekala družstva Plzně, Kolína, Č. Krumlova, Sokolova a Ervěnic.
V tomto turnaji jsme utržili prohru jen s celkem Plzně a tak jsme do finálové části postoupili z 2. místa.
Finálová část proběhla ve Svitavách, kde bylo vše suprově zařízeno a vše probíhalo jak po másle.
Ve skupině na nás čekal vítěz ČP Č. Budějovice, Č. Lípa a N. Jičín
V této skupině jsme podlehli jen Budějicím a zajistili si tak postup do skupiny o boje o vyšší příčky než jen o 13 a 16. místo. V dalších kolech se nám nepodařilo porazit celky Zlína a Odoleny Vody. Tyto prohry nás odsoudili hrát skupinu o 9.-12. místo. V zápase s Hradcem Králové se nám podařilo soupeře potrápit a vyhrát celý zápas. Touto výhrou jsme mohli vyzvat hráče Plzně na odvetu za předkolo MČR. Ale ani v tomto zápase se nám kluky ze západu nepodařilo porazit a museli jsme se spokojit s 10. místem. Umístit se na 10. příčce není zklamání, ale tak jako v poháru tak i na republice jsme mohli dosáhnout lepšího umístění.
Všem chci za tuto sezónu poděkovat a popřát všem hodně dalších úspěchů a to nejen ve sportu, ale hlavně ve škole, aby jste neměli problémy s pouštěním na turnaje :-D. Taky chci poděkovat Práďovi ,že to semnou vydržel :-D
jrk

sk kometa praha

Copyright © SK Kometa Praha, z.s.

Psychological