2.9.2012

VC Prahy kadetů

 Velká cena kadetů proběhla na kurtech TJ Praga v neděli 2.9. Na začátku turnaje jsme byli zařazeni do 1. skupiny, kde na nás čekaly celky Čzu,Příbrami, Hradce Králové,Turnova a Plzně.
V prvním kole jsme narazili na celek Plzně. Soupeř byl hratelný jen škoda naších nevynucených chyb v průběhu každé koncovky, které nás stáli prohru 0:2.
V druhém zápase jsme se utkali s celkem čzu, v kterém jsme na začátku obou setů zaspali, ale během hry jsme soupeře vždy dotáhli a v koncovce byli silnější jak v obraně tak i na útoku.
Ve třetím zápase jsme nastoupili proti Příbrami a zde se nám nedařilo vůbec na útoku a v obraně. Výhra pro celek Příbrami byla zasloužena.
V předposledním zápase proti Hradci se nám nedařilo. Nasazení do zápasu bylo 0 a tak nás soupeř v celku lehce přehrál 0:2.
V posledním kole na nás čekal celek Turnova se kterým jsme se v obou setech tahali o každý míč a v koncovkách jsme napáchali méně chyb než soupeř a tento zápas nakonec vyhráli. Celkově jsme skončili na 4. místě a to neni zlé. Co se týká předvedené hry tam bych byl už trochu zklamán. Máme ještě co zlepšovat jak ve hře tak i v komunikaci, která je pro hru důležitá.
Přeji všem hezký první den školního roku :-D
jrk

Týmy: Mladší žáci (Mlátičky)

sk kometa praha

Copyright © SK Kometa Praha, z.s.

Psychological